zondag 9 augustus 2015

Vrijdag 28/08/15: Algemene Vergadering voor (assistent-)scheidsrechters te Izegem

Heel wat scheidsrechters hebben hun eerste oefenwedstrijden al in de benen, anderen hebben hun eerste aanduiding al zien verschijnen op e-Kickoff of zijn zich aan het voorbereiden op de competitie die binnen een drietal weken van start gaat.
Aangezien wij allen gepassioneerd met onze fantastische hobby bezig zijn, willen wij ook goed voorbereid zijn voor de competitiestart. Hét moment daartoe is voor alle (assistent-)scheidsrechters uit West-Vlaanderen nog steeds de Algemene Vergadering! Men ontmoet er trouwens heel veel collega's, de nieuwste richtlijnen worden er verkondigd, de scheidsrechterskaarten worden er verdeeld, ... en zo zijn er nog tal van redenen die ervoor zorgen dat je zeker aanwezig moet zijn.
Aangezien er dit jaar veel wijzigingen zijn in onze scheidsrechterswereld is het nu, nog meer dan anders, een must om aanwezig te zijn! Dhr. Jean-Baptiste Bultinck van het Referee Management Office zal ons alle nieuws daaromtrent vertellen.
Dit jaar is de Vriendenkring van Roeselare aan de beurt om deze vergadering te organiseren. Zij kozen als locatie voor CC 'De Leest', Sint-Jorisstraat 62, in Izegem. Dit is gelegen net voorbij de voetbalvelden van KFC Izegem.
Dus op vrijdag 28 augustus met zijn allen naar Izegem vanaf 18u met de eigenlijke start van de vergadering om 19u30.
Na de vergadering worden de scheidsrechterskaarten (enkel persoonlijk!) bedeeld. Er is ook nog ruimschoots de tijd voor een frisse pint of frisdrank en men kan ook aansluiten voor een lekkere maaltijd. Dit betreft heerlijke beenham met frietjes en groentjes (+ repasse) voor de democratische prijs van 15 euro. Inschrijven met vermelding van het aantal personen kan via chrissedhont@hotmail.com gevolgd door de overschrijving van het te betalen bedrag op het rekeningnummer BE15 7512 0441 6830. Inschrijven kan tot 15/08/2015. Let wel je inschrijving is pas definitief als het geld is overgeschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten