zondag 5 april 2015

Secretaris Eric Hindryckx houdt het voor bekeken als (assistent-)scheidsrechter

Beste vrienden,
Zoals eerder aangekondigd zal ik de arbitrage op het einde van het seizoen achter mij laten. Bijna 16 jaar heb ik ten volle genoten van deze schitterende hobby. Langs deze weg wil ik dan ook iedereen bedanken die bij deze periode betrokken was met name de PSC voorzitters, het PSC secretariaat, de PSC leden, alle PSC opleiders en in het bijzonder de opleiders van de cel assistenten, mijn vriendenkring (Gistel en omgeving) en natuurlijk ook alle collega scheidsrechters en assistent scheidsrechters met wie ik zo veel schitterende momenten heb mogen beleven.
Er vangt dus een nieuw hoofdstuk aan in mijn leven waar ik samen met mijn echtgenote en mijn familie nog vele jaren zou willen van genieten. Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik deze hobby, vooral in het begin, zal missen, maar ik zou graag tijdens de weekends meer tijd vrij maken voor andere activiteiten. Mijn vrouw en ik zijn nu trouwens ook heel fervente wandelaars en fietsers. Ik blijf wel nog bestuurslid in onze vriendenkring.
Mijn allerlaatste wedstrijd, waarop ik mij nog eens ten volle wil geven en waarop iedereen ook wordt uitgenodigd, gaat door op zaterdag 11 april om 19u00 op het veld van Rumbeke (Rumbeke – Meulebeke) samen met Lorenzo Room (scheidsrechter) en Jean-Pierre Vercruysse (1ste ass. scheidsrechter). Na de wedstrijd kunnen we dan nog eens wat anekdotes uit onze mouw schudden en dit met een hapje en een drankje.
Verder wens ik iedereen nog heel veel succes en wie weet zien we elkaar nog wel eens terug op een van de West-Vlaamse velden maar dan ben ik er als toeschouwer.
Groetjes
Eric Hindryckx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten