zaterdag 12 april 2014

Ook Dirk Mares zet actie op voor het goede doel.

Zoals u hier eerder kon lezen op onze website, zet Marc Rommelaere zich in voor het goede doel. Hij fietst mee op 1 mei in het Kampioenschap van Frankrijk voor priesters, diakens, seminaristen en religieuzen in het Franse Steenvoorde. Iedereen kan meedoen met een pronostiek, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.
Dirk Mares, al jarenlang lid van onze vriendenkring, zet zich samen met de ruitersclub in voor mensen met een zware lichamelijke of mentale handicap. Zij organiseren een WK–pronostiek om een huifbed te kunnen aankopen. Dit is een hulpmiddel voor ruiters met een zware lichamelijke of mentale handicap zodat zij ook kunnen genieten van de geweldige sport, paardrijden.
De pronostiek zit eenvoudig in elkaar: voorspel wie wint, verliest of gelijkspeelt (1 of 2 of x) door het formulier in bijlage in te vullen en terug te sturen naar Dirk. Voor de winnaars is er een geldprijs voorzien. Eén deelname aan de WK–pronostiek kost € 10 en wordt betaald aan één van de organisatoren (bijvoorbeeld Dirk)
Het formulier is terug te vinden op deze website bij 'documenten'. Veel succes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten