woensdag 18 september 2013

Eerste ledenvergadering op vrijdag 20 september

Op onze eerste ledenvergadering geven we een uiteenzetting over het digitaal wedstrijdblad. Ondertussen is deze, in de provincie, enkel ingeburgerd in de hoogste provinciale reeks. Door een aantal problemen met de server is er tot op heden nog altijd gewerkt met de papieren versie. Echter is het toch de bedoeling om op korte termijn van start te gaan met het digitaal wedstrijdblad. Eerst in de andere provinciale reeksen, nadien ook bij reserven en jeugd. Deze uiteenzetting is dus zeker heel interessant en leerrijk. We hopen dan ook op jullie talrijke aanwezigheid.
Tevens is dit een statutaire vergadering. Dat wil zeggen dat ieder lid, die wijzigingen wenst aan te brengen aan de statuten, dit kan laten weten aan onze secretaris en wel schriftelijk en 48 uur voor de vergadering.
Ook zijn er drie bestuursfuncties vacant. Leden die zich kandidaat willen stellen om toe te treden tot het bestuur, kunnen hun aanvraag persoonlijk en schriftelijk (via brief of mail) indienen bij onze secretaris en dit eveneens ten laatste 48 uur voor de vergadering. Indien er drie kandidaten zijn, worden zij verkozen met handgeklap. Zijn er meer dan drie kandidaten, dan worden er verkiezingen georganiseerd op de dag van de vergadering en dit tussen 19u30 en 20u.
De vergadering gaat door in ons lokaal ’t Kraeyenhof, Kerkstraat 21 te Gistel.
Agenda:
     1. welkomstwoord voorzitter
     2. jaarverslag door Eric H.
     3. kasverslag door DaniĆ«l
     4. woordje PSC
     5. woordje CSC
     6. woordje Korpo
     7. puntje van de maand door Maurits
     8. reglementenquiz
     9. allerlei
   10. uiteenzetting digitaal wedstrijdblad
Ben je echter toch verhinderd, geef dan een seintje aan onze secretaris Eric.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten