zondag 12 mei 2013

Verslag van het voetbaltornooi voor scheidsrechters.

Zaterdag 11 mei was er het traditionele voetbaltornooi onder scheidsrechters en dit te Zonnebeke onder organisatie van de vriendenkring van Ieper.
Onze vriendenkring werd vertegenwoordigd door Eric Hindryckx, Jens Vansteelandt, Wim Vandriessche, Sander Meyns en Pieter Vanmassenhove. We kregen versterking van drie toekomstige (?) scheidsrechters. Gilbert Stael was deleguè, Christophe Viaene was trainer. Danniël en Nadine Bernaert en Ellen Beggia waren supporter.
De eerste wedstrijd verloren we met 2 - 1 tegen Roeselare, alhoewel de wedstrijd op en neer ging en het eigenlijk alle kanten uit kon. Sterke prestatie tegen Roeselare, die later de winnaar bleek te zijn van het tornooi. De tweede wedstrijd moest gewonnen worden tegen Ieper. We speelden zeer goed, maar konden slechts één maal scoren. Gezien Eric de netten schoon hield, was dit genoeg om 1 - 0 te winnen.
Op die manier waren we 2e in de groep. Door omstandigheden moesten we de eerste plaatsingswedstrijd opnieuw tegen Ieper in de wei. Al snel kwamen we 4 - 1 achter door onoplettendheid achterin. We konden nog terugkeren met een sterke 2e helft, maar slechts tot 4 - 3.
We speelden tenslotte voor de 7e en 8e plaats tegen Brugge. We wonnen die met 2 - 3 zodat we in de stand als 7e eindigden.
Bij deze ook een stevige proficiat aan de vriendenkring van Ieper die voor een geslaagde organisatie zorgden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten